Koleksi Barang Kemas

gelang emas

Barang kemas

HINA besi kerana karat
Hina manusia kerana emas
PERIBAHASA ini dengan sendirinya membawa pengertian bahawa orang yang tiada barang kemas walau seurat janggut jagung pun atau dengan perkataan lain orang miskin biasanya akan dipandang hina.

Emas sejak beratus tahun tahun dahulu dianggap sebagai perhiasan atau barang kemas yang bernilai tinggi dan mahal. Kepada sesetengah wanita, memakai barang kemas memberikan lebih keyakinan diri.

Sempena kedatangan Hari Raya Aidilfitri tidak lama lagi pelbagai rekaan terbaru barang kemas dapat dilihat. Tomei turut sama memeriahkan hari raya ini dengan koleksi terbaru barang kemasnya yang bertemakan Gemilang Emas Bersama Tomei.

Jika anda berkunjung ke kedai emas Tomei, saksikan sendiri keindahan tiga set barang kemas terbarunya, iaitu set Gemilang Emas, set Lagenda Emas dan set Seri Mewah juga Impian yang merupakan anting-anting emas .

Koleksi Sweet Lily, keluaran jenama antarabangsa Prima Gold pula merupakan koleksi emas tulen 24K. Dengan pembelian RM4,999 ke bawah, anda boleh memiliki beg simpanan barang kemas manakala set beg biru eksklusif disediakan bagi pelanggan yang membeli sehingga RM5,000 ke atas.

Sempena raya ini, Tomei mengadakan promosi jimat-jimat raya di beberapa buah lokasi, iaitu di Alamanda, Putrajaya bermula 5 Ogos hingga 29 Ogos 2011, Suria KLCC daripada 6 Ogos hingga 14 Ogos 2011 dan 1 Utama daripada 10 Ogos hingga 21 Ogos 2011 di mana koleksi emas dan berlian terbaru diperagakan.

rantai emas

rantai emas

Hadiah percuma turut disediakan bersama-sama dengan pembelian pada tarikh tersebut. Tomei turut menyediakan program bersama Bank UOB dan Aeon Credit yang menarik. Ahli-ahli kad kredit UOB boleh mendapatkan rebat tunai dengan pembelian mana-mana produk terkini daripada senarai promosi disediakan.

Sementara itu dengan pelan pinjaman Aeon Credit, anda dapat memiliki barang kemas impian anda dengan cara permohonan kadar segera. Anda boleh menggunakan mana-mana kad kredit untuk proses ini jika anda tidak mempunyai kad kredit Aeon Express.

Dengan pelan ini juga anda berpeluang menyertai peraduan SMS Aeon Express yang berlangsung sehingga 31 Ogos ini.

Dalam promosi sensasi Ogos 2011 hingga Januari 2012, kunjungi segera Tomei bagi melayakkan diri menyertai Peraduan RM100 Untuk Berlian 1 Karat.

Anda hanya perlu membeli baucer tunai Tomei dengan penjimatan besar dan boleh membeli barang kemas kegemaran serta melayakkan diri ke peringkat pemilihan bulanan Berlian 1 Karat. Enam berlian 1 Karat menunggu anda. Kempen gemilang ini berlangsung daripada Ogos 2011 hingga Januari 2012 di kesemua cawangan Tomei.

gelang emas

gelang emas

Pelancaran rasmi kempen akan diadakan di pameran emas dan berlian di 1 Utama pada 21 Ogos.

Kempen ini dibuka kepada semua ahli Jewel Club. Jika anda masih belum menjadi ahli, anda boleh memohon tanpa sebarang bayaran keahlian dengan melayari www.myjewelclub.com atau di mana-mana cawangan Tomei.

Tomei sedang mengadakan jualan hebat daripada sekarang hingga 30 September nanti. Jadi datanglah beramai-ramai bagi menikmati penjimatan pembelian pada musim raya ini. Pertanyaan lanjut hubungi 03-23826188 atau www.tomei.com.my.  

~  Utusan ~

 

Related Articles:

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*
= 5 + 4

CommentLuv badge

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck